Вид форума - Форум .:hut.ucoz.ru:.
| Главная | Форум | Поиск | Регистрация | Вход |
 

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: atca  
Форум » Готовые скрипты для uCoz » Форум » Вид форума (Вот такой вид форума)
Вид форума
wwwmaxxxzawwwДата: Воскресенье, 16.08.2009, 03:05 | Сообщение # 1
Сообщений: 8
Уважение
 [ 2 ] 
Награды: [0]
Замечания: 0%
Статус: :-(
А как Вам такой вид форума?!

Code
<script language="javascript1.2">   
<!--   

var ns6=document.getElementById&&!document.all?1:0   

var head="display:''"   
var folder=''   

function expandit(curobj){   
folder=ns6?curobj.nextSibling.nextSibling.style:document.all[curobj.sourceIndex+1].style   
if (folder.display=="none")   
folder.display=""   
else   
folder.display="none"   
}   

//-->   
</script>
<TABLE border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="postTable"><TBODY><TR><TD width="23%" class="postTdTop" align="center"><A class="postUser" href="javascript://" onclick="emoticon('[b]$USERNAME$[/b],');return false;">$USERNAME$</A></TD><TD class="postTdTop"><?if($AWARDS_DO_URL$ && $USER_LOGGED_IN$ && $CUR_USER_ID$!=$UID$)?><DIV style="float:right"><A href="javascript://" onclick="new _uWnd('AwD','Вручить награду',380,200,{autosize:1,maxh:300},{url:'/index/55-$UID$-28-forum-$FID$_$TID$_$ID$_16_$TIMESTAMP$'});return false;"><IMG src="http://s32.ucoz.net/img/icon/thumbu.png" width="13" border="0" title="Хороший пост"></A> <A href="javascript://" onclick="new _uWnd('AwD','Вручить награду',380,200,{autosize:1,maxh:300},{url:'/index/55-$UID$-47-forum-$FID$_$TID$_$ID$_16_$TIMESTAMP$'});return false;"><IMG src="http://s32.ucoz.net/img/icon/thumbd.png" width="13" border="0" title="Плохой пост"></A></DIV><?endif?>Дата: $WDAY$, $DATE$, $TIME$ | Сообщение # $NUMBER$</TD></TR><TR><TD class="postTdInfo" valign="top">
<?if($AVATAR_URL$)?><IMG title="$USERNAME$" class="userAvatar" border="0" src="$AVATAR_URL$"><?endif?>
<?if($USER_TITLE$)?><DIV class="postRankName">$USER_TITLE$</DIV><?endif?><!--%IFEL4%2%><div class="postRankName">$USER_RANK_NAME$</div><!%IFEN4%2%-->
<?if($GROUP_ICON$)?><DIV class="postRankIco">$GROUP_ICON$</DIV><?endif?><!--%IFEL6%3%><div class="postRankIco">$USER_RANK_ICON$</div><!%IFEN6%3%-->
<?if($GROUP_NAME$)?><DIV class="postUserGroup">Группа: $GROUP_NAME$</DIV><?endif?>
<?if($POSTS$)?><DIV class="numposts">Сообщений: <span>$POSTS$</DIV><?endif?>
<?if($AWARDS_READ_URL$)?><DIV class="reputation">Награды: <A href="$AWARDS_READ_URL$" title="Список наград"><SPAN class="repNums"><B>$AWARDS$</B></SPAN></A> <?if($AWARDS_DO_URL$)?> <A href="$AWARDS_DO_URL$"><SPAN style="font-size:10pt" title="Вручить награду"><B>+</B></SPAN></A><?endif?><?endif?>
<fieldset class="counter"><legend>Заслуги <b>$_USERNAME$</b></legend><div align="center">   
<?if($_LOAD_ENTRIES$>100 and $_FORUM_ENTRIES$>100)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/medal10.gif" title="За 100 файлов и за 100 постов на форуме" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_LOAD_ENTRIES$>10)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/medal6.gif" title="За 10 файлов" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_LOAD_ENTRIES$>50)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/medal13.gif" title="За 50 файлов" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_COM_ENTRIES$>10)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/KrutoySpraiter1.gif" title="За 10 комментариев" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_COM_ENTRIES$>50)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/medal004.gif" title="За 50 комментариев" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_FORUM_ENTRIES$>50)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/Medal02.gif" title="За 50 сообщений на форуме" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_FORUM_ENTRIES$>100)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/41.gif" title="За 100 сообщений на форуме" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_FORUM_ENTRIES$>300)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/9.gif" title="За 300 сообщений на форуме" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
<?if($_FORUM_ENTRIES$>500)?><img src="http://extrasoft.org.ru/medal/medal044.gif" title="За 500 сообщений на форуме" alt="" align="absmiddle" border="0"><?endif?>   
</div><center><script language="JavaScript">   
var nick = ['$USERNAME$'];   
nick['$USERNAME$'] = 0;
<BR>Репутация<script type="text/javascript">   
function checkajax$ID$(){   
forms=document.getElementsByTagName('form');   
for(f=0;f<forms.length;f++){   
if(forms[f].id=='frm981'){   
if(repval=='minus'){document.getElementById('a1').checked='true';   
forms[f].reason.value='Тьфу на тебя, за твой ответ в теме: '+window.location.href;   
document.getElementById('submfrm981').click();   
document.getElementById('sbt981').onclick=null;   
clearInterval(ajaxtime);}// by Vanofuture   
else{document.getElementById('a2').checked='true';   
forms[f].reason.value='Спасибо за ответ в теме: '+window.location.href;   
document.getElementById('submfrm981').click();   
document.getElementById('sbt981').onclick=null;   
clearInterval(ajaxtime);}}}}   
</script>   
<?if($DO_REP_URL$)?><A href="$DO_REP_URL$"><IMG onclick="repchange('plus','$ID$');" align="absmiddle" title="Повысить" src="http://src.ucoz.net/img/icon/plus.png" border="0"></A><?endif?> <A href="$READ_REP_URL$">« $REP_RATING$ »</A> <?if($DO_REP_URL$)?><A href="$DO_REP_URL$"><IMG onclick="repchange('minus','$ID$');" title="Понизить" align="absmiddle" src="http://src.ucoz.net/img/icon/minus.png" border="0"></A><?endif?>
<?if($READ_BAN_URL$)?><DIV class="userBan">Замечания: <A class="banPercent" title="Смотреть историю замечаний" href="$READ_BAN_URL$">$BAN_RATING$</A> <?if($DO_BAN_URL$)?>  <A title="Изменить уровень замечаний" class="banDo" href="$DO_BAN_URL$">±</A></DIV><?endif?><?endif?>

<?if($POSTS$>50)?><IMG src="http://ingvarr.net.ru/medals/medal6.gif" title="За 50 Сообщений" alt="За 50 Сообщений" align="absmiddle" border="0"><?endif?><BR>
<?if($USER_STATUS$)?><DIV class="statusBlock"> $USER_STATUS$</DIV><?endif?> <OPTION value="4"><?if($GROUP_ID$)?> <?endif?><!--%IFEL18%13%><br><br><br><br><br><!%IFEN18%13%-->
<?if($AOL$)?><TABLE width="128" height="1" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center"><TBODY><TR><TD><DIV align="center">   
   <FONT size="1">Статус сообщение:</FONT>   
   </DIV>   
   <DIV align="center">   
   <INPUT name="text" type="text" onclick="this.select()" value="$AOL$" size="14" readonly="readonly">   
   </DIV>   
   <?if($UID$ == $CUR_USER_ID$)?>   
   <DIV align="center">   
   <A href="javascript://" onclick="window.open('/index/11','upp','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" title="Редактировать статус сообщение"><FONT color="#a9a9a9" size="-6">[ред.]</FONT></A></DIV><?endif?>   
   </TBODY></TABLE><?endif?>
</TD><TD class="posttdMessage" valign="top">$MESSAGE$
<?if($ATTACHMENT$)?>   
<BR>   
<IMG style="cursor:hand"onclick="expandit(this)" title="Нажмите чтобы открыть список прикреплений к сообщению" src="http://i056.radikal.ru/0904/4f/da7b9cfe318c.jpg">   
<SPAN style="display:none" style="&{head};">   
<BR><BR>Прикрепления: $ATTACHMENT$<BR>   
</SPAN>   
<?endif?>
<?if($SIGNATURE$)?><BR><HR size="1" width="150" align="left" class="signatureHr"><SPAN class="signatureView">$SIGNATURE$</SPAN><?endif?>
<?if($EDITEDBY$)?><BR><BR><DIV class="edited">Сообщение отредактировал $EDITEDBY$</DIV><?endif?></TD></TR><TR><TD class="postBottom" align="center"><?if($USER_IP$)?><DIV class="postip">[ <A class="postIpLink" href="http://www.ripe.net/perl/whois?$USER_IP$" target="_blank">$USER_IP$</A><?if($POST_COUNTRY_ID$)?> (<A href="javascript://" onclick='prompt("","$POST_COUNTRY$");return false;'>$POST_COUNTRY_ID$</A>)<?endif?> ]</DIV><?endif?><!--%IFEL26%19%> <!%IFEN26%19%--></TD><TD class="postBottom">
<TABLE border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"><TBODY><TR><TD>$USER_DETAILS_ICON_BAR$</TD><script type="text/javascript">   
function checkajax$ID$(){   
forms=document.getElementsByTagName('form');   
for(f=0;f<forms.length;f++){   
if(forms[f].id=='frm981'){ // by Ezdi   
if(repval=='plus'){document.getElementById('a2').checked='true';   
forms[f].reason.value='+1';   
document.getElementById('submfrm981').click();   
document.getElementById('sbt981').onclick=null;   
clearInterval(ajaxtime);}}}}   
</script><?if($DO_REP_URL$)?><A href="$DO_REP_URL$"><IMG onclick="repchange('plus','$ID$');" title="Поставить +1 в репутацию" src="http://7ucoz.com/images/sps.png" border="0"></A><?endif?><TD align="right" style="padding-right:15px;">$ENTRY_MANAGE_ICON_BAR$</TD><TD width="2%" nowrap="" align="right">$ON_TOP_ICON$$DEL_ENTRY_FIELD$</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
Прикрепления: 1777677.jpg(10.1 Kb)
 
OreftdafДата: Суббота, 21.04.2018, 08:38 | Сообщение # 2
Сообщений: 113
Уважение
 [ 0 ] 
Награды: [0]
Замечания: 0%
Статус: :-(
I'm new here and to Tunebite 7 which I've purchased (premium version). I wished to learn the way this app works on this regard: Does it un-encode and then re-encode the mp3 files (which might create some generational lack of fidelity), or does it be part merge mp3 of the files without altering the fidelity of every track? I think the reply is the latter, however I never found that to be explicitly said on the web site.
Over time, your laptop accumulates junk information from normal web surfing and pc use. If this junk isn't sometimes cleaned out, it will probably cause Merge MP3 to reply slowly or supplies an merge error, presumably on account of file conflicts or an overloaded laborious drive. Cleansing up these short-term information with Disk Cleanup might not solely solve your merge error, however may dramatically speed up the efficiency of your COMPUTER.
You may convert audio file formats between standard MP3 audio and WMA, WAV, OGG, AAC and more. It will possibly additionally extract the audio stream from in style video formats like MP4, FLV, AVI and many others. Try Audacity. It merge mp3 is free and permits you to edit MP3s in numerous methods. It should allow you to create a 3rd MP3 from two recordsdata so you can you have your merged file without permanantly altering the originals.
The Free Merge MP3 permits you to add thousands of audio files and remove one or all as wished. Extra... Obtain the most recent launch right here Simply unzip from contained in the ZIP file, place it into any directory and execute it. Ever needed to mix several MP3s in to 1 file? Now you may with MP3 Trimmer.
When you ceaselessly expertise sudden breaks in your CD, particularly if it's a music concert copy or a comedy show recording, it can be actually irritating. On this case, you want a program like Merge MP3that lets you merge all MP3 tracks into one large MP3 file and enjoy the music until the tip, with no break.
I hope I'm explaining this appropriately. I have a number of MP3 recordsdata which I want to merge into one lengthy file. For example, I've a dwell efficiency the place I do not need silence between tracks. Is there an easy strategy merge mp3 to merge the multiple information into one continuous file after which make observe indications for each song in the set with out listening to silence between the tracks? Software program suggestions and directions? Thanks for any assist.
I wish to take heed to this audiobook on my MP-three participant without worrying about it enjoying them out of order (Which it unfortunately does). When the whole lot is done, hit the "Create" button to open the Output window, and then select MP3 output format in the "Format" tab. On this manner, you may get a new MP3 file with all your desirable audio content material. That's all.


http://www.mergemp3.com
 
Форум » Готовые скрипты для uCoz » Форум » Вид форума (Вот такой вид форума)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Статистика Форума
Последние темы Читаемые темы Лучшие пользователи Новые пользователи

Главная | Правила сайта | Вверх